AĞRI / MERKEZ - Ağrı Halk Eğitimi Merkezi

Kurumumuz bönyesinde kağıt rölyef kursumuz devam etmektedir.

Kayıt için merkez binamıza  bekliyoruz.

Değerli Usta Öğretici Adayımız;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Müdürlüğümüz bünyesinde Ücretli Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin e-yaygın sistemi üzerinden başvuruları ve evrak yüklemeleri 01-31 Ağustos 2023tarihleri arasında e-devlet [e-yaygın] sistemi üzerinden online yapılacaktır. Geçtiğimiz yıllar başvurularda adaylar tarafından birçok hata yapılmış ve mağduriyetler yaşanmıştır. Bundan dolayı süreç hakkında web sitemizde yapılan uyarı ve açıklamaları dikkatli okumanız ve uymanız menfaatinize olacaktır.

Yeni başvuru döneminin hayırlı olmasını temenni ederiz.

18/07/2023

Kasım İhsan POLAT

MÜDÜR

TAKVİM

Ø  1-31 AĞUSTOS USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARIN YAPILMASI

Ø  1-9 EYLÜL PUANLARA İTİRAZ VE KURUM ONAYLARI

Ø  12-16 EYLÜL KOMİSYON ONAYLARIN ALINMASI

Ø16 EYLÜL VE SONRASI KURSLARIN PLANLANMASI

Ağu

Koruyucu aile haftası sebebiyle, bu konuya gerekli önemin verilmesi için ilde hazırlanmış olan şenlikte Türk Halk Oyunları Ağrı Yöresi Halaylar ekibi  ile üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdik.

Bunun dışında denetim serbestliğinde çalışan personellere yönelik sosyal kültürel faliyetler içinde kurumumuzca santraç  kursu verilmektedir.

Ağu

Pandemi döneminde okullardan uzaklaştıkları düşünülen velilerimize bakanlığımızın "Aile Okulu" projesi kapsamında velilere eğitim verecek öğretmenler  Aile Okulu Eğitici Eğitimi adlı kurs programında eğitime alınmışlardır. Açmiş olduğumuz bu kursu;

Sayın Valimiz Dr. Osman VAROL ve Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Kökrek "Aile Okulu" projesi kapsamında açmış olduğumuz kursumuzu ziyaret ettiler.

Nis

Genel Müdürlüğümüz tarafından Ramazan ayında, Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesi ve okunması başta olmak üzere dini eğitim ve etkinlikleri içeren kurs programları düzenlenmektedir. Bu bağlamda biz Ağrı Halk Eğitimi Merkezi olarak , Kur'an-ı Kerim'i okumak, öğretmek ve öğrendiklerini yaşatmak amacıyla, sevgi, saygı, dayanışma ve yardımlaşma iklimine esin kaynağı olacak etkinlik ve kurslarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.

Nis

23 Nisan münasebetiyle Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Kökrek,Şb. Müd. Mehmet Özmüş kurumumuz idarecileri ve öğretmenleri ile sevgi evlerini ziyaret ettik. Müzik dinletisi,palyaço gösterisi, yüz boyama etkinliği yapıp, hediyelerini takdim ettik.

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ EĞİTİM SEMİNERLERİ               VERİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ''Temel Eğitimde 10.000 Okul'' projesi kapsamında öğretmen, veli, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve personellerine yönelik eğitim seminerleri başladı.

Kurum Müdürümüz Kasım İhsan POLAT Ağrı Merkezdeki okul müdürlerine  "etkili iletişim teknikleri eğitim semineri" verdi.

Seminerden sonra  kurum müdürümüz  Kasım İhsan POLAT kurumumuzun  müdür  yardımcılarıyla eğitim semineri değerlendirilmesi yaptı.